vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

10 juli 2023

Nieuwe kleuren bralettes!

Bustiers zonder beugel

Meteen een succes: de Anita Essentials lace bralettes. Comfortabel maar wel elegant. Daarom hebben we nieuwe kleuren toegevoegd aan ons assortiment

Essentials lace

Anita since 1886 staat bekend om de uitstekende pasvorm en kwaliteit, zeker als het om bh's zonder beugel gaat. De Essentials bralettes zijn de perfecte basics voor elke dag met hoog draagcomfort. Dankzij het allover kant ervaar je toch een luxe gevoel. De naadloze afwerking is ideaal onder aansluitende kleding. De padding is te verwijderen en de bustier sluit je op de rug met haak-oog sluiting. De maatvoering is heel simpel: S-M-L

Maattabel bustiers

Onderstaande tabel is een richtlijn voor de Anita bralettes. Heb je vragen over je maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en voorzien je van eerlijk advies.

OmtrekCup ACup BCup CCup DCup E
75SSSSM
80MMMMM
85MMMML
90LLLLL

Rosewood en marine

De nieuwe kleuren in de Essentials Lace bralettes mag je zeker niet missen. De mooie warme tint roze is perfect voor onder lichtgekleurde kleding. De donkerblauwe kleur marine is een mooie aanvulling op de basiskleuren zoals chrystal, berry en antraciet.

Anita bh's zonder beugel bij Mooi Eronder

Bij Mooi Eronder vind je je lingeriewinkel maar dan online. Wij verkopen het beste basic ondergoed voor elke dag. Van topmerk Anita since 1886 hebben wij een mooie selectie bh's zonder beugel van comfortabele bralette zoals bestseller Lotta tot klassieker Clara. Heb je vragen over onze collectie online lingerie? Neem dan gerust contact met ons op via whatsapp, mail of door te bellen tijdens openingstijden. Ook kun je onze winkel Sarneel-Dessous bezoeken in het centrum van Maastricht. Mocht je even niet in het zuiden van het land komen dan is opsturen geen enkel probleem. Wij verzenden gratis vanaf €40 en waar mogelijk met brievenbus post.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »