vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

10 augustus 2020

Nieuwe collectie

Het lijkt nog ver weg met deze tropische hitte: de herfst. Toch kijken wij graag vooruit naar het nieuwe seizoen want de nieuwe kleuren en prints komen eraan! Vanaf 21 augustus te bewonderen in onze winkel Sarneel-Dessous en online op mooieronder.nl

Naast de vele opties in basic ondergoed voor hem en haar hebben we ook ieder half jaar een nieuwe trend-collectie. Bij Mey heren zien we deze keer weer mooie nieuwe grafische prints waaronder paisley maar ook modieuze opvallende shorts met voertuigen zoals vliegmachines in de Club serie. Kleuren die centraal staan zijn green garden, true blue en urban grey.

Bij Mey dames zien we de kleuren jam, smokey rose en misty blue in de lingerie terug. Deze tinten zijn ook verkrijgbaar in bestseller serie Emotion. Zo maak je je set gemakkelijk compleet. Nieuw dit seizoen zijn trendy hemdjes en shirts met rib. Macademia is hierbij een prachtige trendkleur, een echte musthave!

Bij de andere merken zien we veel donkerblauw (Felina) en berry (Anita) terug. Anita komt tevens met een fijne naadloze serie, daarover later meer! Bij heren hebben HOM en Unico weer voor de leukste prints bij de boxershorts gezorgd voor de modieuze man. 

 De nieuwe collectie zetten we meteen in het zonnetje in onze winkel. Noteer alvast in je agenda: vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus vieren wij feestelijk de komst van de nieuwe seizoenskleuren van Mey voor dames en heren tijdens het Mey Festival. Je ontvangt tijdens het festival een kleine attentie bij je aankoop en je maakt kans op een goed gevulde goodiebag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »