vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

28 augustus 2023

Nieuw: Chantelle Lingerie

Chantelle lingerie

Na het gigantische succes van de naadloze serie Soft Stretch kunnen we niet meer om Chantelle heen. Dit merk is natuurlijk geen onbekende in de lingerie wereld. Chantelle is innovatief, stijlvol en geeft je een zelfverzekerd gevoel. De jarenlange expertise zie je terug in de perfecte pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. Niet voor niks is Chantelle marktleider in Franse lingerie.

Bh's van Chantelle

Wij hebben enkele van de bestsellers opgenomen in onze collectie. Deze vind je online via Mooi Eronder maar ook in onze winkel in het centrum van Maastricht. Uiteraard maak je je look compleet met een bijpassende slip.

Hedona

Al jarenlang een van de bestsellers, eenmaal geprobeerd wil je niets anders meer. Deze comfortabele niet-voorgevormde bh staat perfect onder elke outfit. Dankzij de gladde cups is dit de ideale T-shirt bh. Verkrijgbaar in basiskleuren zoals champagne en tijdelijke seizoenskleuren.

Champs-Elysees

Met deze bh voel je je vrouwelijk! Een elegante look dankzij het luxe borduursel. De voorgevormde cups van memory foam vormen zich naar je lichaam en dragen daardoor zeer comfortabel. De schouderbandjes zijn mooi versierd en kunnen ook gekruist worden op de rug. Ook ontvang je een verlengdeel waarmee je gemakkelijk een halter kunt maken.

Norah

Deze T-shirt bh uit de Easy Feel serie van Chantelle (voorheen Femilet) is een comfortabele zachte bh met elegant bloemenkant. De cups zijn voorgevormd met een gladde afwerking aan de bovenrand. De smalle schouderbandjes zijn verstelbaar en voelen aangenaam zacht. Easy feel staat voor zachte lingerie met het hoogste draagcomfort maar met moderne look.

Smooth Lines

Comfortabele memory foam bh met eigentijdse look! Memory foam zijn voorgevormde cups die zich dankzij de lichaamswarmte naar je lichaam vormen. De bh heeft gladde cups maar de optiek van kant met verfijnd tule voor een verleidelijke look. De schouderbandjes zijn zeer zacht en breder voor een hoog draagcomfort. Als extra detail is de naam Chantelle gedrukt aan de zijkant en heeft de bh een tussenstuk dat uit twee speelse delen bestaat.

Chantelle bij Mooi Eronder

We zijn heel trots op onze nieuwste aanwinst: Chantelle. Prachtige lingerie van top kwaliteit. En niet te vergeten, perfect naadloos ondergoed uit de Soft Stretch serie. Wist je dat je deze vaak perfect kunt combineren? Veel trendkleuren zien we terug in beide series. Bij Mooi Eronder ben je aan het juiste adres voor al je lingerie en basic ondergoed voor dames. Heb je nog vragen over onze collectie of zie je jouw favoriete bh van Chantelle er niet tussen staan ? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van eerlijk advies en denken graag met je mee.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »