vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

25 september 2023

Nieuw: Calida

Calida ondergoed

We hebben op veler verzoek het merk Calida toegevoegd aan onze collectie. Dit Zwitsere merk met het bekende gele logo staat al jaren voor top kwaliteit. Daarbij is duurzaam ondernemen al jaren een belangrijk speerpunt voor Calida, iets waar wij ook naar streven en op letten bij de keuze in ons assortiment.

Calida voor dames

Wij hebben een mooie selectie gemaakt van bestsellers uit de Calida collectie voor dames. Fijn comfortabel basic ondergoed. De perfecte start van je dag!

Sensual Secrets

Elegant dames ondergoed met verfijnd kant. De Sensual Secrets serie van Calida geeft je een vrouwelijk gevoel. Gemaakt van katoen en viscose voor een zacht gevoel op je huid. Uiteraard van de allerbeste kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende hemden en slips om je look compleet te maken.

Iconics

Deze zeer geliefde slips kunnen echt niet ontbreken bij Mooi Eronder! Ook wel bekend als Lycraspitze met een super pasvorm. Deze dames slips zijn gemaakt van 100% gemerceriseerde katoen waardoor ze extreem zacht aanvoelen. Ook hebben de slips elastische tailleband gemaakt van zachte lycra kant voor een elegante look. Verkrijgbaar als midi slip of als jazz pants.

Natural Comfort Lace

De beste kwaliteit katoen (supima) voor een zacht en natuurlijk gevoel op je huid. Dit is de ondergoed serie voor alle katoen liefhebbers. Deze swisscotton is innovatief en dankzij de lange vezels gaat het zeer lang mee. Verkrijgbaar als elegant dames hemd met bloemenkant, voor een tijdloze look die niet mag ontbreken in je garderobe.

Calida nachtkleding

Uiteraard hebben we ook heerlijke pyjama's en nachthemden voor dames en heren van Calida. Met casual pasvorm en gemaakt van de beste katoen voor een optimale nachtrust. Voor heren hebben we pyjama's en ook een nachthemd voor mannen. Voor dames hebben we pyjama's en nachthemden in verschillende dessins en modellen. Zo is er altijd wel nachtkleding van Calida die bij je past.

Calida bij Mooi Eronder

Wij zijn heel blij dat wij nu officiële Calida dealer zijn. Deze collectie zal zeker nog verder uitgebreid worden! Je vindt onze collectie natuurlijk online bij Mooi Eronder maar ook bij ons in de winkel Sarneel-Dessous in hartje Maastricht. Heb je nog vragen over de collectie of mis je je favoriete Calida artikel? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via mail, whatsapp of door te bellen. Wij helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »