vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

29 januari 2024

NIEUW badpakken

Ten Cate Swim badmode

Verkopen jullie geen badpakken? Die vraag krijgen we al bijna 10 jaar. Helaas hadden we voorheen niet voldoende plek in onze winkel. En als je iets doet, dan moet je het wel goed doen vinden wij. Maar nu wij uitbreiden met een extra winkel (Mooi Eronder op het Amorsplein in Maastricht) wisten we meteen: dan komt er ook badkleding!

Ten Cate Tweka

Om te beginnen met de fijne chloorbestendige badpakken van Ten Cate. Wellicht beter bekend als Tweka. Deze sportieve badpakken zijn ideaal om baantjes in te trekken en zeer geschikt om in te zwemmen in het chloorwater. Maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Dus zeker ook geschikt om in te zonnen of te flaneren.

Badpakken Ten Cate Swim

De Ten Cate Swim serie is de nieuwe naam van Tweka. De Tweka badpakken werden al geproduceerd door Ten Cate en dit gebeurt nu onder de nieuwe naam. Voorzien van het nieuwe Ten Cate logo maar met de oude vertrouwde kwaliteit en pasvorm. Deze functionele badpakken heeft een comfortabele beenuitsnijding en iets hogere hals. Zo kun je perfect actief bezig zijn in het water! De Ten Cate badpakken voor dames komen ieder halfjaar in nieuwe prints. Er zijn verschillende modellen:

  • badpak met voorgevormde cups voor optimale steun
  • badpak met cupnaad
  • shape badpak met V-hals
  • high-neck badpak met mesh
  • shape badpak met prinsessenlijn

Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled polyester en daarmee een duurzame keuze.

Badkleding voor dames bij Mooi Eronder

Vanaf nu kun je dus ook terecht voor al je badpakken en bikini's bij webshop Mooi Eronder. Onze collectie wordt de komende maanden nog verder uitgebreid met Ten Cate Beach (trendy badkleding) en badpakken en bikini's van Marie Jo en Prima Donna. Bij Mooi Eronder kun je ook terecht voor al je basic ondergoed voor hem en haar. We verzenden gratis vanaf €40 en waar mogelijk per brievenbuspost. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jesse of Stephanie. We helpen je graag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »