vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 mei 2024

Neem een duik met onze badkleding

Bikini's en badpakken

Eindelijk hebben we badkleding toegevoegd aan onze collectie! Met de komst van onze tweede winkel hebben we eindelijk ruimte voor badpakken en bikini's. En nog wel van de topmerken Marie Jo Swim, PrimaDonna Swim, Anita en Ten Cate beach!

Badkleding trends 2024

Helemaal volgens de laatste mode flaneer jij in je nieuwste bikini of badpak. Wat meteen opvalt, kleur! Dit seizoen zijn felle kleuren helemaal in. Zo zien we opvallend groen, geel en felblauw. Ook blijven prints helemaal trendy. Paisley motieven, golvende patronen en retro zigzag figuren. Ook crochet is weer helemaal terug! Bij badpakken zien we asymmetrische stijlen met één schouderbandje voor een speels effect. Je look maak je natuurlijk helemaal af met een bijpassende kaftan, strandjurk of kimono. Zo is je beachlook voor het nieuwe seizoen helemaal compleet.

Wastips badkleding

Als je een nieuwe badkleding hebt gekocht wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten!Daarom geven we je graag wat handige tips. Om te beginnen: laat je badkleding niet laten drogen in de felle zon, gebruik geen wasverzachter en stop je badkleding niet in de droger. En volg dit stappenplan

1. spoel het liefst je badpak of bikini meteen uit na het zwemmen met koud of lauw water.

2. check het etiket of je badkleding geschikt is voor de machinewas. Ons advies is om het met de hand te wassen. Gebruik daarvoor koud of lauw water en een fijnwasmiddel (geen shampoo ;) ). Laat je bikini of badpak niet weken in een sopje (max 15 minuten) en goed naspoelen.

3. wring je badkleding niet uit! Laat je badpak of bikini liggend drogen.

Maak het jezelf makkelijk met Soak! Dit speciale handwasmiddel is perfect om je badkleding gemakkelijk mee uit te spoelen na het zwemmen. De kleine flesjes zijn perfect om mee te nemen op vakantie.

Badkleding bij Mooi Eronder

Voor al je badpakken en bikini's ben je nu ook bij Mooi Eronder aan het juiste adres. Wacht niet te lang want op=op! Je kunt uiteraard online shoppen maar je bent ook welkom in onze winkel aan het Amorsplein in het centrum van Maastricht. Hier staan onze lingerie stylistes voor je klaar om je te voorzien van eerlijk advies. En wist je dat we ook badkleding voor heren hebben? Deze vind je online en in onze andere winkel Sarneel-Dessous in de Platielstraat in Maastricht. Heb je nog vragen? Je mag ons altijd bellen, mailen of appen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »