vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

6 december 2021

Nachtkleding

We zijn meer thuis dan ooit, de verwarming staat een graad lager en je wilt je heerlijk comfortabel voelen. Fijne nachtkleding is hiermee een must! Graag nemen we je mee in de wereld van de nachtmode voor mannen en vrouwen en laten je kennis maken met alle mogelijkheden waarbij je heerlijk relax en trendy tijd door kunt brengen.

Pyjama's

Deze nachtkleding is bij de meeste mensen wel bekend. Het bestaat uit een bovenstuk en een broek. Het woord pyjama is afgeleid uit het Hindi pajama dat via het Brits Engels zijn intrede heeft gemaakt in onze taal. Een klassieke pyjama heeft een kraag en knopen van geweven katoen maar tegenwoordig zijn er ook vele pyjama's met een tricot shirt met ronde hals of V-hals. Ook zien we naast katoen nu materialen als modal en viscose terug komen in de nachtkleding. Pyjama's voor heren hebben wij van de merken Mey, Schiesser en HOM. Wat betreft dames nachtkleding hebben we Mey, Schiesser en Charlie Choe. Een shortama is een korte pyjama: een T-shirt met een korte mouw gecombineerd met een bermuda short.

Nachthemden

Een nachthemd is is een lang hemd om in te slapen. Ook hier zijn verschillende opties mogelijk. Lengte tot op de knie of juist langer. Met smalle bandjes, korte mouw of lange mouwen en verschillende materialen en kleuren. Ook verkopen wij comfortabele heren nachthemden van Schiesser met korte of lange mouw. Een nachthemd wordt ook wel een nachtjapon, big shirt of sleep dress genoemd. 

Mix & Match

Wil je liever je eigen set samen stellen? Dat kan! Met de losse broeken en shirts creëer je je eigen look. Van Mey hebben wij voor dames de Night2Day serie; trendy items in donkerblauw of met print gemaakt van zachte katoen met modal. Voor heren is er een ruime keuze uit pyjamabroeken en pyjamashirts van Schiesser uit de Mix & Relax serie. Basiskleuren afgewisseld met tijdelijke seizoenskleuren, zo is er altijd wel een combinatie die bij je past.

Huispakken

Nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen en we wel met goed fatsoen de deur open willen kunnen doen voor de pakketbezorger is een huispak onmisbaar in je collectie. Deze set bestaat uit een bovenstuk (sweater of vest) gecombineerd met een joggingbroek. De stijl kan sportief zijn maar ook juist classy. Het materiaal is vaak iets dikker dan de stof van een pyjama en een huispak draagt zeer comfortabel om de hele dag heerlijk in te bewegen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »