vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 september 2021

Mystic Moments

Wat zijn we blij met ons pyjama merk Charlie Choe. Ze noemen zichzelf "tailor of happy moments" en dat klopt helemaal want van deze collectie word je zeker happy!

Het thema van dit najaar is Mystic Moments en komt precies op het juiste moment. We brengen immers veel tijd thuis door en waarin kan dat beter dan in de leuke nachtkleding van Charlie Choe? Er zijn verschillende mystic momenten te vinden:

* Mystic Dreams. In deze collectie zien we de mooie kleur faded green terug gecombineerd met oud roze. Uiteraard met echte Charlie Choe all over prints. Onze favoriet is de pyjamaset met kant. Heel modieus en toch comfortabel.

* Fantasy Dreams. In deze serie staat donkerblauw centraal met roze bloemenopdruk. Je set maak je compleet met een roze badjas: nieuw in ons assortiment! Heerlijk zacht en perfect om je warm te houden.

* Wild Dreams. Voor de fans van dierenprint maar dan wel classy. Zacht roze gecombineerd met zwart zorgt voor een elegante look. Ook hebben we een moderne grafische print met zilveraccenten en pyjama met zon/maan opdruk in deze lijn. Iets rustiger wel echt Charlie Choe.

Naast de leuke roze badjas hebben we dit seizoen ook voor het eerst comfortabele huispakken. Gemaakt van zachte velours met de tekst Charlie Choe erop. De comfortabele broek maakt de set helemaal compleet en heeft uiteraard de kenmerkende sierstrik bij de tailleband, net als de pyjamabroeken. Verkrijgbaar in zwart, donkerblauw en donkergroen. Wacht niet te lang want op=op.

Ontdek de online Charlie Choe Autumn/Winter 2021 collectie hier bij Mooi Eronder. Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »