vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

11 september 2023

my Night2Day

Night2Day van Mey

De geliefde serie Night2Day voor dames is vernieuwd. Ontmoet Tessie en Cyra, je nieuwe favoriete nachtkleding items die je zelf kunt mixen en matchen in je eigen stijl!

Mix & Match

Het verschil tussen kleding voor overdag en s nachts vervaagd. Met de Mey Night2Day ben je op ieder moment gekleed, zowel s nachts als overdag. Deze shirts en broeken zijn geschikt om in te relaxen maar ook om even snel mee naar de bakker te lopen s avonds. Night2Day is gemaakt van zachte katoen-modal voor een soepel en zacht materiaal. Verkrijgbaar in verschillende shirts en broeken. Combineer zelf je favoriete set!

Cyra

Strepen zijn nooit uit de mode. Met de serie Cyra zit je dat ook altijd goed. De speelse strepen in wit-blauw zorgen voor een trendy look. Verkrijgbaar als shirt met lange mouwen of als lange broek.

Tessie

In de nieuwe donkerblauwe basiskleur deep shadow kan Tessie niet ontbreken. De perfecte basics voor elke stijl. Combineer met de gestreepte Cyra of tijdelijke prints in de Night2Day serie. Tessie is verkrijgbaar als shirt met lange mouwen of als lange broek met gestreepte boorden als detail.

Mey bij Mooi Eronder

Bij Mooi Eronder zijn we al jaren fan van Mey! En dat merk je aan onze zeer uitgebreide (online) collectie. Nachtkleding van Mey draagt heerlijk en is van de beste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je heerlijk stijlvol kunt ontspannen. Bestellen bij Mooi Eronder doe je gemakkelijk online en we verzenden gratis vanaf €30 binnen Nederland. Uiteraard pakken we je bestelling met veel zorg in en ontvang je altijd een klein extraatje. Heb je vragen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact op met Jesse en Stephanie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »