vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

11 januari 2021

Mundo Unico

Wat zijn we trots op ons unieke merk Mundo Unico. Trendy boxershorts met de leukste prints. Leer meer over Unico:

Mundo Unico is een Colombiaans ondergoedmerk voor mannen. Opgericht in 1996 met als missie om kwalitatief de beste ondermode te bieden. Mundo Unico is een trendy merk met leuke prints en opvallende kleuren. Het merk richt zich volledig op mannen, dit is terug te zien in de innovatieve pasvorm.

De Mundo Unico short

  • heeft een speciale snit die steun biedt
  • zorgt voor de juiste temperatuur balans
  • draagt de hele dag comfortabel

Sociaal ondernemen

De fabriek staat in Colombia waar ze al meer dan 20 jaar boxershorts produceren. Bij Unico werken 154 werknemers waarvan 80% vrouw. Hiervan is een groot deel verantwoordelijk voor het hoofdinkomen.

Bij Unico vinden ze familie erg belangrijk. Ze willen dan ook een positieve bijdrage leveren aan het leven van alle werknemers en hun gezinnen. De arbeidsomstandigheden zijn uitstekend en er hangt een goede sfeer. 

Onderwijs is zeer belangrijk. Er is een samenwerking met een onderwijsinstelling voor werknemers die hun school willen afmaken. Logistieke hulp wordt aangeboden en er is een speciale studieruimte ingericht.

Er is meer! Zo biedt Unico dagelijks een gratis ontbijt aan en betaalt de helft van de lunch. Het belang en persoonlijke groei van de werknemers staat voorop: dat is het geheim van Mundo Unico.

De nieuwste collectie

Wat staat er op jouw tijdlijn? Fotografie staat centraal bij de nieuwe Timeline collectie van Mundo Unico. Inspiratie komt echter overal vandaan als je door je camera kijkt. Vandaar de zeer uiteenlopende unieke prints dit seizoen!

Heb je ooit een Mundo Unico gedragen, dan wil je nooit meer anders! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »