vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 juni 2022

Mooi Eronder Family

Een fijn en vertrouwd gevoel, dat is wat wij graag willen met onze klanten. We nemen je mee met de groei van onze winkel. Geven kijkjes achter de schermen en willen je graag écht leren kennen. Naast het juiste advies en service net dat beetje extra bieden.

Een familie gevoel. Zoals wij dat zelf ook ervaren met ons gezin. Onze twee schatjes zijn dan ook geregeld in de winkel te vinden. Onze dochter Liz danst graag even voor de spiegel terwijl ze haar jas aantrekt en onze zoon Jens doet wel eens een dutje in de kinderwagen in de paskamer na een lange wandeling. 

We hebben je graag bij onze Mooi Eronder familie! Door member te worden spaar je niet alleen voor korting. We houden je ook op de hoogte van alles rondom onze winkel. De laatste nieuwtjes, acties, interessante weetjes maar ook nemen we je mee met onze familie en ons familiebedrijf. We laten je zien hoe we inkopen, onze collectie samenstellen en hoe jij je dag het beste kan beginnen door te kiezen voor de perfecte onderkleding.

Sarneel-Dessous kent als winkel in Maastricht een lange geschiedenis (sinds 1937!) en we nemen je graag mee op onze reis naar de toekomst. Door je aan te melden kunnen we ook altijd gemakkelijk terug zien welke artikelen je eerder bij ons kocht, krijg je een extraatje op je verjaardag en ontvang je speciale aanbiedingen. Laat onze winkel-familie verder groeien en volg ons in de wereld van basic ondergoed en meer! Meld je hier aan als Mooi eronder Member.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »