vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

1 mei 2023

Mey x Lucky Luke

Mey x Lucky Luke collectie

Na het grote succes van de Popeye collectie in samenwerking met Mey is dit jaar weer een nieuwe stripheld die we in het zonnetje zetten. Deze unieke heren ondergoed collectie is er niet alleen voor alle strip liefhebbers maar voor iedereen die een bijzondere boxershort kan waarderen!

Lucky Luke

Deze cowboy is te zien in een van de bekendste stripseries. Al sinds 1946 verschijnen er Lucky Luke strips. In het wilde westen zien we Lucky Luke samen met zijn trouwe paard Jolly Jumper. Met zijn cowboywhoed, jeans en grasspriet is hij altijd herkenbaar. Lucky Luke schiet sneller dan zijn eigen schaduw en natuurlijk ontbreekt de boevenbende De Daltons niet!

Mey heren strip collectie

Deze bijzondere collectie met boxershorts, bermuda en shirts van Mey voor heren heeft een Lucky Luke thema. Met de basiskleur yacht blue is deze collectie perfect te combineren, ook met de basisseries. We zien verschillende allover prints met Lucky Luke in de hoofdrol. De T-shirts met grote opdruk maken de set helemaal compleet. Dit heren ondergoed is niet alleen trendy maar draagt ook nog eens zeer comfortabel. Gemaakt van zachte stretch-katoen voor een natuurlijk draagcomfort.

Mey x Lucky Luke

Deze samenwerking van Mey en stripheld Lucky Luke is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang want op=op. Kies uit de ruime collectie van verschillende shorty's met bijpassende T-shirts of maak je eigen relax set met de bermuda. Onze favoriet is het donkerblauw shirt met een kleine Lucky Luke opdruk aan de voorkant maar aan de achterkant zie je hem schieten! Past perfect bij de leuke gestreepte boxershort met allover Lucky Luke print. Ga met Mey naar het wilde westen en beleef spannende avonturen met Lucky Luke. Bekijk de limited edition heren collectie van Mey hier. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »