vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

5 april 2021

Mey Biotyful

Organisch katoen

Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Niks nieuws voor Mey. Dit merk vindt dat duurzaamheid geen trend is, maar een traditie. Al sinds 1928. Dit is terug te zien in het hergebruik van de plastic hangers, eigen fabrieken in Europa en het gebruik van biokatoen. Na de Mey Re:Think serie voor heren en Mey Organic voor dames, is er een nieuwe lijn hemden: Biotyful.

  • De nieuwe Biotyful top van Mey in de mooie tint bailey heeft een diepere V-hals en is afgewerkt met mooi kant. Met smalle verstelbare bandjes en aansluitende pasvorm. Duurzaam was nog nooit zo elegant en comfortabel.
  • Mey Biotyful hemd gemaakt van fairtrade katoen en GOTS gecertificeerd. Draag een goed gevoel met deze top met bredere bandjes in de pastelkleur bailey (huid). Gemaakt van organisch katoen met kant van gerecyclede polyamide.

Alles over biokatoen

Dit fairtrade katoen stamt uit India, Israel en Turkije en wordt in Turkije en Duitsland tot GOTS gekwalificeerd garen gesponnen. Deze vezels zijn erg fijn en langvezelig en bevat nauwelijks vreemde vezels. Het is gegarandeerd vrij van chemicaliën en schadelijke stoffen, ook de kleurstoffen zijn GOTS gecertificeerd. Zo ben je zeker van een optimale kwaliteit en hoogwaardig product.

Want mode kan meer dan er alleen goed uit zien. Ontdek het organic ondergoed voor dames van Mey hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »