vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 februari 2023

Mey Amorous

Om verliefd op te worden: de Amorous bh's van Mey. Deze favoriete lingerie verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Versierd met luxe kant en verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. De Amorous serie is allround en daarmee is er altijd wel een bh die perfect bij je past!

In de populaire Amorous lingerie serie van Mey hebben we verschillende modellen lingerie

Spacer beugelbh

Comfortabele bh met elegante kantversiering met dunne, ademende spacercups. Dit speciale materiaal is zeer fijn en vormt zich naar het lichaam. Het prachtige kant geeft deze serie net wat extra maar dankzij de gladde cups tekent de bh niet af onder je kleding. De Amorous bh met beugels heeft een fullcup model, deze sluit hoger rondom de borst en biedt optimale steun. Verkrijgbaar in de kleur wit. 

Spacer bh zonder beugel 

Deze luxe softbh van Mey heeft romantisch allover kant en ziet er prachtig uit. De spacer cups zijn licht voorgevormd en ademend. Het zachte dessousmateriaal is luchtdoorlatend en voelt aangenaam aan op je huid. Deze beugelloze bh heeft een diepe V uitsnijding en mooie verstelbare schouderbandjes met kant. De bh is gemakkelijk ter verstellen met de haak-oog sluiting op de rug, met als extra detail een klein Mey logo. Verkrijgbaar in vlammend rood of basic zwart.  

Bi-stretch bh

Deze padded bi stretch beugelbh is voorgevormd met een mooie aansluitende pasvorm dankzij het stretch materiaal. De rijkelijk versierde schouderbandjes zijn verstelbaar, worden breder bij grotere maten en lopen mooi rond op de rug. Hierdoor wordt er optimale steun geboden. Deze Mey bh heeft een fullcup model die zorgen voor een natuurlijke ronde vorm. De Amorous bi stretch bh heeft gladde cups waardoor de bh perfect te dragen is onder strakkere kleding. Verkrijgbaar in zwart, bailey en rood.

De Amorous lingerie komt ieder halfjaar in een nieuwe seizoenskleur. Zo kun je je favoriete model steeds weer in een nieuwe trendkleur aanschaffen. Uiteraard maak je je set compleet met de Amorous strings, american-pants of tailleslips en de bijpassende Emotion hemdjes in dezelfde kleuren.

Heb je nog vragen over onze uitgebreide Mey lingerie collectie? Wij helpen je altijd graag verder! Stuur ons gerust een berichtje en wij denken met je mee. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »