vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

19 juni 2023

Meet Coco

 

Na de kleurenexplosie in de nieuwe Mey collectie zijn er ook prachtige pasteltinten terug te vinden in onze collectie. De nieuwe serie Coco maakt indruk met glanzende, soepele stoffen in neutrale en subtiele kleuren. Perfect voor stijlvolle nachten!

Coco


Deze stijlvolle look bestaat uit een camisole hemdje gecombineerd met een french knicker.

  • De top heeft een casual pasvorm, V-hals en verstelbare smalle schouderbandjes.
  • De korte short valt op de heupen, heeft een zachte vlakke tailleband en handige zijsplitten
  • Gemaakt van duurzame materialen en in Europa geproduceerd.

Ontdek onze nieuwste Coco set van Mey voor vrouwen om heerlijk in te relaxen of te slapen. Nu verkrijgbaar in trendkleuren wet sand (taupe) en burned clay (roestbruin).

Toch liever een opvallende modekleur? De serie Coco is er ook in de tint Limoncello. Hierbij zijn de camisole en french knicker apart verkrijgbaar. Wacht niet te lang want deze kleuren hebben we enkel zolang de voorraad strekt.

Ontdek onze ruime keuze in dames nachtkleding bij Mooi Eronder. Bij ons winkel je online zoals je bij je lokale winkel doet. Wij bieden je een optimale service, eerlijk advies en maken van iedere bestelling een cadeautje. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact op per mail, whatsapp of bel tijdens openingstijden. Onze winkel bezoeken kan natuurlijk ook! Wij zijn gevestigd in het centrum van Maastricht vlakbij het Vrijthof.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »