vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

31 juli 2023

Meer van Softstretch

Chantelle Soft Stretch

We zijn echt compleet overdonderd door het succes van de Soft Stretch serie. Daarom hebben we onze collectie meteen verder uitgebreid. Soft Stretch is een revolutionaire serie van Chantelle en het perfecte naadloze ondergoed.

Soft Stretch bustiers

Deze comfortabele tops zonder beugel dragen de hele dag zeer comfortabel. Dankzij de padding geven ze een mooi silhouet en de naadloze afwerking tekent niet af onder je kleding. Deze bustiers komen in drie verschillende maten: XS/S M/L en XL/XXL. Bij twijfel is het advies om je gebruikelijke kledingmaat aan te houden. De Chantelle bustiers hebben voorgevormde cups (niet uitneembaar), bredere schouderbandjes en een V-hals. Draagt als een tweede huid, voelt aangenaam zacht en is gemaakt van zacht micro materiaal. Verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder nude, zwart en rood.

Soft Stretch hemden

Deze populaire Chantelle dames hemdjes met brede bandjes tekenen niet af en dragen als een tweede huid. En dan nu het echte revolutionaire; deze hemden komen in 1 maat! Of je nu XS of XL hebt, deze top zit perfect! Verder is de Soft stretch serie gemaakt van zacht elastisch materiaal wat aangenaam zacht aanvoelt op je huid. Dit dames ondergoed is naadloos en zeer comfortabel. De perfecte basis voor je outfit! Verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder zwart, rood en tijdelijke seizoenskleuren. Je set maak je uiteraard compleet met de bijpassende hipster of taille slip uit de Soft Stretch serie.

Chantelle bij Mooi Eronder

Mooi Eronder is de ondergoed winkel voor dames en heren. Wij selecteren de beste onderkleding van verschillende topmerken. Chantelle is een Frans lingeriemerk met niet alleen fijn naadloos ondergoed maar ook prachtige bh's. Stephanie van Mooi Eronder staat voor je klaar om je te helpen bij vragen. Dit kun je gemakkelijk doen door contact op te nemen via de klantenservice. Je vraag kun je stellen via whatsapp, e-mail of telefoon. Ook kun je onze winkel Sarneel-Dessous bezoeken in het centrum van Maastricht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »