vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 maart 2020

Klassieke Felina Melina

Ken jij de Melina bh al?

Een tijdloos ontwerp met perfecte pasvorm. Al jaren is de Melina van Felina een bestseller. Graag zetten we deze klassieker in het zonnetje. Want als iets goed is, hoef je er niets aan te veranderen.

Melina bh is gemaakt van bi-elastisch weftloc materiaal met hoge elasticiteit . Deze stof is stevig, heeft een mooie glans en garandeert een optimaal draagcomfort. Als je op zoek bent naar een niet-voorgevormde bh die voldoende steun biedt, dan is Melina jouw model!

Melina heeft prachtig tijdloos borduursel. Dit geeft de bh net een beetje extra. Je ervaart een prettig gevoel op je schouders dankzij de bredere bandjes. Ook de twee-delige cup zorgt voor een comfortabel gevoel en mooi silhouet.

Felina is al sinds 1885 het merk voor je lingerie. Deze jarenlange ervaring zie je terug in de perfecte pasvorm. Met een ruime keuze in niet-voorgevormde bh’s tot F cup en ook bh’s zonder beugel. Nieuw is de ruime keuze in spacer bh’s. Met Felina is het fijn om vrouw te zijn.

Nog even terug naar onze geliefde Melina. Deze is verkrijgbaar in de kleuren champagne en zwart van B t/m F cup en tot in 95 cm omvang. De Melina zonder beugel is te bestellen in champagne en is onze aanrader voor dames die een stevige beugelloze bh zoeken. Ontdek onze Felina collectie hier.

Hebben we de juiste maat of kleur niet op voorraad? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »