vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

28 november 2022

Kado tips

De Sint is weer in het land, de kerstversiering hangt al bij ons in de straat. Je merkt het aan alles: de feestdagen komen er weer aan!

Wat staat er op jouw verlanglijstje? Of zoek je nog een leuke cadeau voor iemand anders? Wij denken graag met je mee. Want fijn ondergoed of een comfortabele pyjama is leuk om te geven en om te krijgen.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij op deze pagina onze leukste cadeautips staan. Hier vind je de musthaves uit de laatste collectie. Uiteraard pakken wij je cadeautje met liefde gratis in! Vink dit aan in het bestelproces en wij zorgen voor de rest.

Wist je dat we ook cadeaubonnen verkopen? Deze vind je hier. Je kunt je eigen bedrag kiezen, in het winkelmandje plaatsen (knop is niet altijd duidelijk zichtbaar, even bewegen met je muis kan helpen) en je ontvangt de kadobon in je mail. Liever ook per post ontvangen? Dat kan! Laat het even weten bij de opmerkingen. De cadeaubonnen zijn inwisselbaar bij Mooi Eronder en Sarneel-Dessous in Maastricht.

Onze nieuwste aanwinsten in de collectie:

Mey Stunning

Wow wat een blikvanger! Deze Mey beugel bh heeft lichtvoorgevormde, ademende spacer cups en model half cup. Afgewerkt met prachtig kant bij de cups en aan de achterkant voor een luxe uitstraling. Deze Mey lingerie set in kleur lovely grey maak je compleet met de bijpassende mini slip.

Mey Re:think

De laatste trends en duurzaam gaat prima samen bij Mey. Deze Re:Think heren boxershort heeft een vrolijke print met rode sterren die je niet mag missen! Gemaakt van GOTS gecertificeerde bio-katoen met stretch voor een goed gevoel op je huid. Deze leuke print hebben we ook in een trendy doorknoop pyjama. Maar let op want op=op!

Amazing High Waist

Met lingerie van Mey voel je je Amazing. Nieuw in onze collectie is deze prachtige high waist slip met luxe kant. Naadloos afgewerkt bij de beenopeningen en daarmee perfect te dragen onder aansluitende kleding. Maak je set compleet met de luxueuze beugel-bh uit de Amazing serie. Zo ben je helemaal klaar voor de feestdagen! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »