vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

2 augustus 2021

In de spotlight: Mey Lights

Onze nummer 1 onder de basics voor dames: Mey Lights. Deze fijne slips zijn zeer geliefd en eenmaal geprobeerd wil je niets anders meer. Het perfecte basic ondergoed voor elke dag.

Zijdezacht ondergoed voor dames van Mey met een unieke materiaal combinatie: viscose aan de buitenzijde. Dit zorgt voor een mooie glans en dat je kleding soepel over je ondergoed valt. Zachte pima-katoen aan de binnenkant, voor een natuurlijk gevoel op je huid en perfect comfort. Ook na veelvuldig wassen blijft dit materiaal mooi en pilt niet.

Er is een ruime keuze in modellen:

  • jazzpants
  • heupslip
  • heup short
  • tailleslip
  • taille short

Twee versies: er is Mey Lights en Mey Lights basic. Het verschil zie je bij de tailleband. De basic serie heeft een rechte tailleband en de gewone een elegant kartelrandje. De materiaal samenstelling van katoen en viscose blijft hetzelfde! Dit damesondergoed is in Duitsland ontworpen en in Europa, in eigen Mey fabrieken, geproduceerd. De lights serie heeft een FSC keurmerk en Oeko-tex certificaat.

Nieuw van Mey zijn de highlights hemden! Deze dames tops hebben dezelfde fijne materiaalcombinatie van katoen en viscose. Verkrijgbaar met een smal of een breed bandje en in de kleuren wit of bailey.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »