vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

12 juni 2023

Huidskleurig ondergoed

Een vraag die we geregeld krijgen: "Wat moet ik aan onder witte kleding?" Het antwoord is heel simpel... sowieso geen wit! Dit schijnt juist door en zie je goed onder een witte broek of blouse. Het beste is huidskleurig ondergoed. Deze kleur wordt ook wel vleeskleur genoemd en heeft vele verschillende namen: beige, nude, skin etc. 

Waarom huidskleurig ondergoed?

Doordat deze kleur dichterbij je eigen tint komt (dit hoeft niet exact hetzelfde te zijn, iedereen heeft zn eigen prachtige kleur) is het contrast met het wit minder en schijnt het dus niet door. Wil je ook voorkomen dat je randjes ziet onder je kleding? Kies dan voor naadloos ondergoed.

Alternatieve kleuren voor huidskleurig ondergoed

We weten het.. de kleur nude is niet de mooiste kleur als het om ondergoed gaat. Gelukkig zijn er ook wat alternatieven. Hierbij willen we wel graag vermelden dat huidskleur echt het allerbeste is als het om niet doorschijnen gaat. Andere kleuren die goed werken onder wit: pasteltinten zoals zacht roze, grijs en niet te vergeten: rood. Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, de kleur rood werkt zeer goed onder wit en zie je niet!

Huidskleurig ondergoed bij Mooi Eronder

Bij ons kun je terecht voor al je basic ondergoed van de beste merken. Wij selecteren voor jou de beste producten. Onze aanbevelingen als het om huidskleurig ondergoed gaat

  • Naadloze Ten Cate secrets in Nuturals kleuren. Deze huidstinten zijn verkrijgbaar van licht tot donker en geinspireerd op nootkleuren. Van almond tot coconut er is altijd wel een kleur die bij je past én dit ondergoed tekent niet af onder je kleding
  • De mooie kleur bailey van Mey is een zachte pastelachtige huidskleur. En zoals de naam het al zegt, de kleur komt overeen met het bekende drankje. Deze kleur zien we terug in de lingerie zoals de Amorous en Glorious serie en bij de Mey Organic basics
  • Chantelle soft stretch slips zijn ideaal en komen in één maat. Verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder de kleur goudkleurig beige. Deze tint is perfect om te dragen onder wit en deze slips dragen de hele dag comfortabel.

Heb je nog vragen over onze collectie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Geniet van het dragen van al je witte kleding! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »