vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

29 maart 2021

HOM underwear

HOM mannen ondergoed hebben wij al jarenlang in de collectie en is hét merk voor de moderne man. Hoog tijd om meer aandacht te besteden aan dit top merk.

In 1968 werd HOM opgericht door Charles Belpaume met als filosofie dat iedere man elegant ondergoed zou moeten kunnen dragen. Dit met innovaties waarbij stijl en comfort gecombineerd worden. HOM zorgde voor een revolutie in de ondermode industrie.

HOM ontwerpt enkel ondermode voor mannen, deze expertise zie je terug in de perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Naast ondergoed heeft HOM ook een uitgebreide keuze in comfortabele nachtmode. Altijd volgens de laatste mode trends. Want je modieus kleden hoeft echt niet te stoppen bij je bovenkleding.

Een van de bijzondere innovaties van HOM is natuurlijk de HO1; Horizontal Opening #1. Deze collectie comfortabel ondergoed kenmerkt zich door de unieke horizontale gulp. Een groot succes sinds de lancering in 1997. Vandaag de dag is HOM het enige merk dat dit product maakt. Ervaar zelf het verschil! Bekijk hier de basic Hom H01 collectie van Mooi Eronder.

Een andere revolutie was om ondergoed voor heren aantrekkelijker en bijzonderder te maken. Lingerie voor mannen werd ontwikkeld in 2002, wederom baanbrekend. Dit heeft zich ontwikkeld in de temptation collectie. Een unieke lijn herenondergoed met een elegante touch. Doorzichtige stoffen, tweede huid effect: een luxe gevoel verzekerd. Bekijk de actuele Temptation HOM collectie hier.

Inmiddels heeft HOM alweer ruim 50 succesvolle jaren achter de rug en is het niet meer weg te denken bij Mooi Eronder en in onze winkel Sarneel-Dessous. HOM heeft naast perfecte basics zoals het Harro shirt ook ieder seizoen weer leuke prints bij de microslips en boxershorts. HOM is meer dan gewoon ondergoed voor mannen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »