vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

24 juli 2023

HOM Daring happiness

HOM nieuwe collectie

De nieuwste HOM collectie is weer zoals we van dit Franse topmerk kunnen verwachten. Unieke prints, de laatste trends en perfect zittend ondergoed. Want al sinds 1968 is het motto: waarom zou je ondergoed saai moeten zijn?

Herfst winter collectie 2023

Het thema van deze collectie is Daring Happiness. Na een moeizame periode is het tijd om positief vooruit te kijken en te focussen op hoop, optimisme en veel energie. De inspiratie is terug te zien in veelkleurige prints met een moderne look. Een van de highlights is een print met pointillistische bloemenprint in meerdere kleuren. Maar ook tijdloze business prints met invloeden die te herleiden is naar stropdas opdrukken zien we terug in de collectie.

HO1 boxershorts

De gepatenteerde horizontale gulp die kenmerkend is voor HOM is natuurlijk ook weer terug te vinden in de collectie. We hebben weer meerdere boxer briefs met de HO1 gulp. Deze horizontale gulp is al sinds de lancering in de jaren negentig een groot succes en niet meer weg te denken uit de HOM collectie. Dit seizoen hebben we weer meerdere HO1 shorts met trendy prints.

Temptation

Voor een verleidelijke sexy look kies je voor de HOM Temptation serie. Unieke ontwerpen met transparant effect met perfecte pasvorm. Ook dit seizoen hebben we weer meerdere Temptation shorts in de collectie. Gemaakt van zachte, soepele microvezels die dragen als een tweede huid met mesh. Ook hebben we weer een Temptation shirt om je look helemaal compleet te maken.

H-Fresh

De nieuwste innovatie is de naadloze boxershort uit de H-Fresh serie. Deze short is zo licht als een veertje en draagt zeer comfortabel. Deze short heeft geen storende naden en is daarmee onzichtbaar onder je kleding. Het ademende, zachte materiaal van microvezel draagt als een tweede huid. Verkrijgbaar in de kleur zwart en je ervaart een fris gevoel. De hele dag door.

HOM bij Mooi Eronder

Voor een ruime keuze in HOM heren ondergoed ben je bij online ondergoedwinkel Mooi Eronder aan het juiste adres. Wij selecteren voor jou de musthaves van topmerk HOM. Bestellen doe je gemakkelijk online, wij verzenden gratis vanaf €40. Ook ontvang je van ons altijd een track&trace code waarmee je je zending kunt volgen. Waar mogelijk verpakken we in een brievenbusdoosje, hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Ook zit er altijd een kleine verrassing bij je bestelling. Heb je nog vragen? Jesse en Stephanie helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op. Onze winkel bezoeken Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht mag natuurlijk ook. Wij voorzien je graag van eerlijk advies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »