vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

21 maart 2022

HO1

Je hebt het misschien al eens voorbij zien komen op onze site of socials: de H01. Dit staat voor horizontal opening #1 en is een unieke uitvinding van HOM. Lees alles over deze revolutionaire horizontale sluiting

De H01 ziet het levenslicht in 1997 een compleet nieuwe kijk op mannen ondergoed die de business op zn kop zet. Het streven was om de meest comfortabele boxershort ooit te ontwerpen. In plaats van de gulp verticaal te plaatsen weet HOM een moderne look te creeren en de sluiting juist horizontaal te maken. Perfect voor zowel links- als rechtshandigen. Dit gecombineerd met de jarenlange ervaring van HOM (sinds 1968) op het gebied van heren ondergoed en de H01 is niet meer weg te denken uit de collectie.

Binnen de H01 serie zijn drie verschillende modellen

  • mini slip
  • short met korte pijpen
  • short met lange pijpen

De basiscollectie in wit, zwart en navy is gemaakt van een ultra zachte modal-katoen mix. Dit is ademend, heeft een mooie glans en zorgt voor een natuurlijk gevoel op de huid. Iedere HO1 item heeft een zachte elastische tailleband met geweven HOM letters.

Naast de basic kleuren hebben wij ieder seizoen ook trendy prints en kleuren mini slips en shorty's met horizontale sluiting. Uiteraard gemaakt van zacht en soepel materiaal en met trendy look. Ook zijn er voordelige katoenen duopacks waarbij twee H01 shorts gecombineerd worden voor een aantrekkelijke prijs.

Ontdek de ruime HOM collectie hier online bij Mooi Eronder. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »