vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

15 juni 2020

Highlights van Mey

Mey Highlights

 

Na het jarenlange succes van Mey Lights is er nu eindelijk een uitbreiding: Mey Highlights! Deze dames tops hebben dezelfde unieke materiaalcombinatie van katoen en viscose. De absolute musthave voor iedere vrouw.

Dankzij het bijzondere productieproces zit de zijdeachtige glanzende viscose aan de buitenzijde van de stof. Viscose voelt glad, koel maar ook zeer zacht aan op de huid. Ook is de viscose van Mey FSC gecertificeerd, zo weet je dat er duurzaam gehandeld wordt. Aan de binnenkant zit zachte katoen voor een natuurlijk draaggevoel en perfect comfort. Deze katoen komt uit Peru en is van Pima kwaliteit, er worden geen chemicaliën gebruikt en alleen de langste en zuiverste vezels worden gesponnen te garen. De tops worden vervaardigd in de Mey fabriek in Albstadt (Duitsland).

Er zijn twee soorten tops: spaghettibandjes en bredere bandjes. De smalle bandjes zijn verstelbaar. Ook zijn deze hemden rondgebreid. Dat wil zeggen dat er geen zijnaden zijn. Zo valt er niets te zien onder je kleding. Verkrijgbaar in twee kleuren wit en bailey (huidskleur). Combineer met ondergoed uit de Mey Lights of Mey Organic

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »