vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

25 december 2023

Het is weer tijd voor de Super Sale

Mooi Eronder Sale

Aan het eind van het jaar beginnen we met onze uitgebreide sale Zowel in de winkel Sarneel-Dessous in Maastricht, als online in onze webshop Mooi Eronder.

Dames ondergoed met korting

Er zijn weer een hoop nieuwe artikelen toegevoegd aan onze dames sale pagina. Hier vind je de laatste stuks ondergoed en nachtmode van modekleuren en uitlopende series. Hierbij geldt echt op=op, deze artikelen worden niet meer aangevuld. Wacht dus niet te lang! We hebben een mooi aanbod in bh's, slips, hemden, pyjama's en nachthemden met een aantrekkelijke prijs.

Heren ondergoed met korting

Ook voor de mannen hebben we nieuwe afgeprijsde slips, shorts en pyjama's. Uiteraard van de beste merken zoals Mey, Schiesser en HOM. Zo shop je je favoriete heren ondergoed en nachtkleding voor een voordelige prijs. Wacht niet te lang want deze artikelen zijn er enkel voor deze voordelige prijs zolang de voorraad strekt.

Sale shoppen bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder hebben we opruiming: dames en heren ondergoed met korting. Gebruik de filter optie op onze site om gemakkelijk de juiste artikelen te vinden. Zo kun je je maat, kleur of merk specificeren. We versturen gratis vanaf €40 binnen Nederland en verpakking je bestelling met zorg (en een klein attentie!). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »