vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

10 april 2023

Heren nachtkleding

Heren nachtkleding

De klassieke pyjama met reverskraag en knopen verkopen we absoluut nog maar we zien een verschuiving naar trendy heren nachtkleding. Want je pyjama hoeft allang niet meer klassiek te zijn. De meest trendy prints komen voorbij en nachtmode is inmiddels net zo goed een mode artikel geworden.

Pyjama

Een pyjama is een kledingstuk dat van oorsprong gedragen wordt tijdens de nacht. Het woord is afgeleid van het hindi pajama. Een pyjama set lang bestaat uit een shirt met lange mouwen en een lange broek. Je kunt kiezen uit een heren pyjama met een V-hals of een ronde hals. Meestal gemaakt van 100% katoen, voor een natuurlijk draag gevoel. Bij pyjama's is het vaak zo dat of het shirt een print heeft of juist de broek. Heel soms hebben we een allover print voor een trendy look.

Shortama's

Een korte heren pyjama wordt ook wel een shortama genoemd. Deze nachtkleding set bestaat uit een T-shirt met korte mouwen en een korte broek. Veelal gemaakt van tricot katoen. Deze jersey kwaliteit geeft mee en biedt optimale bewegingsvrijheid. Wel zo handig als je veel beweegt in slaap. Maar je shortama hoef je niet enkel in bed te dragen. Onze trendy shortama's van Mey en Schiesser zijn ook zeer geschikt om thuis te dragen op een vrije dag om lekker in te ontspannen.

Mix & Match

Je eigen set samenstellen kan natuurlijk ook! Zo kun je een shirt met lange mouwen combineren met een korte broek als je dat fijn vind. De basiskleuren is blauw zodat je eindeloos kunt matchen. Ook kun je met ons Mix & Match programma van Mey en Schiesser losse broeken of losse slaapshirts aanschaffen. Ideaal als niet de hele pyjama vervangen hoeft te worden of omdat het fijn is om een extra item in de kast te hebben.

Nachthemden voor mannen

Wist je dat we ook nachthemden voor heren verkopen? Comfortabele slaapshirt tot boven de knie van Schiesser. Deze nachthemden zijn veelal gemaakt van 100% katoen en je kunt kiezen uit een korte of lange mouw. De zijslippen en casual pasvorm zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. Onze nachthemden voor heren hebben een V-hals of ronde hals en soms ook een handig borstzakje. Bij deze collectie geldt ook op=op dus wacht niet te lang.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »