vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

4 december 2023

Hemdjes voor de feestdagen

Mey voor de feestdagen

Opzoek naar een hemd dat je look voor de feestdagen helemaal af maakt? Mey denkt altijd met je mee! Deze prachtige tops en shirts mogen gezien worden en zijn echte blikvangers.

Delany

Mey Delany is een nieuwe serie dames hemden met luxe kant en elegante uitstraling. Deze zwarte Mey tops draag je onder een blazer maar kun je ook casual dragen op een jeans. Je kunt kiezen uit een spaghetti top met verfijnd kant bij het decolleté, met smalle verstelbare bandjes en nauwsluitende pasvorm. Of een dames hemd met bredere schouderbandjes, V-hals met verfijnd kant in zwart. En als laatste de echte blikvanger met een racerback van kant. De musthave voor een feestje

Sensual Sense

De Sensual Sense van Mey is gemaakt van soepel, vochtregulerend materiaal, net zoals de bekende Emotion serie. Verkrijgbaar in de mooie donkergroene kleur green leaves. Dit donkergroene dames T-shirt is daarbij afgewerkt met floraal kant. Dit shirt heeft een smalle pasvorm, korte mouwen, geen zijnaden en een ronde hals. Liever donkerblauw? Ontdek dan de Delicious Sense serie. met kantversiering met glansdraad in kleur deep shadow. Nog enkele stuks verkrijgbaar!

Wool Love

De nieuwe serie Wool Love van Mey heeft een luxe uitstraling met een zijdezacht draaggevoel. Dit zwarte shirt met lange mouwen mag absoluut gezien worden! Dit luxe shirt is gemaakt van 70% fijne wol en 30% zijde. Het materiaal voelt zacht aan op je huid en niet onbelangrijk: kriebelt niet! Het prachtige kant bij het decolleté maakt het tot een echte eyecatcher. Een nieuwe lijn van Mey om verliefd op te worden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »