vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

1 januari 2024

Happy New Year!

Op naar een prachtig 2024!

Graag willen we iedereen het beste wensen voor het nieuwe jaar. En uiteraard bedanken voor het afgelopen jaar.

Terugblik 2023

Online

Het was een mooi jaar waarin we verder hebben gewerkt aan onze winkel en webwinkel Mooi Eronder. We zijn met name achter de schermen druk geweest met de webshop om deze verder te verbeteren. Zo hebben we nu een handige filter waarmee je perfect tussen deze vele artikelen kunt zoeken. Filter bijvoorbeeld op merk, maat of kleur. Wel zo handig! Ook hebben we een nieuwe mailsysteem waarmee we makkelijker mails kunnen versturen. Onze wekelijkse nieuwsbrief levert ons nog altijd veel complimenten op, waarvoor dank! Ook hebben we ons spaarsysteem vernieuwd zodat het nog gemakkelijker wordt om punten in te wisselen in de winkel en online. 

In de winkel

In de winkel Sarneel-Dessous in Maastricht hebben we uiteraard ook niet stil gezeten. We hebben nieuwe kasten geplaatst waarin we de bh's gemakkelijk bij de hand hebben. Ideaal tijdens een uitgebreide passessie. Ook hebben we twee nieuwe merken toegevoegd waar we heel blij mee zijn: Calida en Chantelle. Van Calida hebben we damesondergoed en voor dames en heren hebben we prachtige pyjama's. Van Chantelle hebben we enkele mooie bh's toegevoegd aan onze collectie waaronder de populaire Hedona en ook de naadloze SoftStretch mag niet ontbreken. Meteen een gigantisch succes!

Ons gezin

Privé hebben we uiteraard weer enkele mijlpalen gevierd. Zo ging onze dochter naar groep 3, een hele bijzondere stap. Onze zoon werd drie wat betekend dat zijn laatste jaar op de creche is begonnen. Uiteraard genoten we van enkele fijne uitstapjes en vakanties (ondanks alle regen dit jaar;)) en hebben we meer van het prachtige zuid-limburg ontdekt op de fiets. De keuze om geen koopzondagen meer open te gaan heeft ons ook erg veel gebracht. Deze fijne gezinsdagen koesteren we en zullen we ook zeker aanhouden in het komende jaar.

Vooruitblik 2024

Het jaar waarin we 10 jaar open zijn! Dus reden voor een groot feest. Hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang. In Mei gaan we dit uitgebreid vieren en bij stil staan. Het lijkt wel als de dag van gisteren dat we (nog piepjong als je nu de foto's terug kijkt) de deuren van onze winkel Sarneel-Dessous openden op 24 mei 2014. Twee jonge historici met ondernemersplannen. Ja van ons idee om een winkel in ondergoed te beginnen werd soms gek opgekeken maar nu tien jaar verder doen we het nog altijd met zó veel plezier. En er komt nog meer groot nieuws aan, daarover later meer....

Voor iedereen een prachtig jaar gewenst!

Jesse & Stephanie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »