vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 januari 2024

H-Fresh

HOM heren short zonder naden

Een unieke innovatie van HOM de nieuwe naadloze H-Fresh serie. Deze zeer dunne, ademende short zorgt voor een fris gevoel, de hele dag door.

Uniek heren ondergoed

Deze heren short in zwart is gemaakt van zeer licht en sneldrogend materiaal (polyamide blend). De naadloze verwerking bij de beenopening is innovatief, de short heeft geen storende zijnaden en draagt zeer comfortabel. Met comfortabele elastische tailleband met klein geprint HOM zilveren logo, verkrijgbaar in de basic kleur zwart. De HOM H-Fresh is ideaal als je op zoek bent naar licht, ademend en onzichtbaar heren ondergoed.

Voordelen H-Fresh

  • biedt optimale bewegingsruimte en biedt adequate steun
  • zeer licht en draagt als een tweede huid
  • temperatuur regulerend
  • zonder dikke naden voor optimaal comfort
  • ademend materiaal voor optimale ventilatie

HOM bij Mooi Eronder

HOM ontwerpt enkel ondermode voor mannen, deze expertise zie je terug in de perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Altijd volgens de laatste mode trends. Bij Mooi Eronder ben je aan het juiste adres voor een ruime collectie in HOM ondergoed, waaronder de temptation collectie en bekende H01 lijn. Wij pakken je bestelling zorgvuldig in, altijd met een kleine attentie. Indien mogelijk versturen we per brievenbuspost, hier hoef je niet voor thuis te blijven. Ook ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. We helpen je graag bij vragen of voor eerlijk advies. Neem contact met Jesse of Stephanie op door te bellen, appen of mailen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »