vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 december 2021

Gelukkig 2022

Het einde van het jaar is weer in zicht. Altijd een mooi moment om terug te blikken en te kijken naar onze bestsellers van 2021.

Het jaar begon anders dan anders aangezien we gesloten waren op 01-01-2021. Vervolgens mocht er afgehaald worden aan de deur en vanaf maart winkelen op afspraak. In het voorjaar gingen de deuren dan weer echt open en konden we weer op normale openingstijden klanten ontvangen.

Helaas namen we in de zomer afscheid van Tamara en Petra, die beiden een uitdaging elders hebben gevonden. Gelukkig werd ons team snel weer aangevulde met de komst van Vivian en Wendy, waar we heel blij mee zijn! En helaas zijn we ook dit jaar weer eind december gesloten, maar de webwinkel draait op volle toeren. We werken achter de schermen gewoon door en zijn aanwezig voor click&collect aan de deur.

We zijn erg trots op onze winkel en webwinkel. De winkel is vernieuwd met de komst van nieuwe presentatierekken en prachtige fotoborden. De webshop heeft achter de schermen weer een upgrade gekregen met o.a. een verbeterde checkout. We worden op dit moment beoordeeld met een 9.7 via Kiyoh. Een resultaat waar we heel erg trots op zijn!

We stellen met veel aandacht ons assortiment voor je samen. We kiezen hierbij de beste merken, letten op kwaliteit en duurzaamheid en een ruime keuze. Want iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het om ondergoed gaat.

Onze bestsellers van 2021 zijn:

Dames

Heren

 

Wij wensen iedereen een spetterend 2022 en zien je graag terug in onze winkel op online!

-Jesse & Stephanie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »