vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 juni 2022

Felina Conturelle

Wij hebben onze samenwerking met Felina uitgebreid en mogen ons nu Felina Specialist noemen. Iets waar we heel trots op zijn! Naast het topmerk Felina hebben wij nu ook bh's van Conturelle in de collectie. Dit 'zusje' van Felina heeft dezelfde expertise en perfecte pasvorm maar in een modern jasje.

De bestsellers van Conturelle

Provence

Een prachtige beugelbh met elegant borduursel over de gehele cup. Er is duidelijk ook voor detail en deze niet-voorgevormde bh geeft je een luxe gevoel. Voor elke cupmaat is het model aangepast voor een optimale pasvorm en voldoende steun. De schouderbandjes zijn versierd met kant en de bh zorgt voor mooie vrouwelijke rondingen. Verkrijgbaar bij ons in de mooie tint porcelain rose maar eventueel in andere kleuren op verzoek te bestellen. Neem even contact met ons op!

Comfy Liaison

Net als de spacerbh's van Felina zeer comfortabel maar nu met fijn kant verrijkt. De warme kleur Macaron is prachtig en zorgt voor een elegante look. De Comfy Liaison bh is gemaakt van zachte, matte microvezel met smalle gladde bandjes, luxe bloemkant bij de cups en als detail twee kleine knoopjes bij het middendeel. Maak je set compleet met de bijpassende slip.

Silhouette

De Silhouette collection van Conturelle is de perfecte T-shirt bh met een luxe uitstraling. In de praktische kleur licht huid is deze bh ideaal om te dragen onder wit maar zeker geen saaie basic dankzij de kantlook. Met smalle, gladde verstelbare bandjes en gemaakt van licht, ademende spacercups. Maak je look compleet met de corrigerende slip.

Onze collectie Felina bh's is ook uitgebreid en de Conturelle selectie zal ook vanaf nu steeds groter worden. Uiteraard is onze Felina lingerie ook te bewonderen in onze winkel Sarneel-Dessous in Maastricht. Kom gerust eens langs, we helpen je graag verder. Mocht jouw model of maat niet voorradig zijn op onze website. Stuur ons een bericht [email protected] en we denken graag met je mee.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »