vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

28 september 2020

Felina Campagne

Felina is er voor iedere vrouw

Felina is al jaren geliefd om de perfecte bh's. Bij Mooi Eronder kun je terecht voor een ruime keuze in fijne spacer bh's in alle kleuren en niet-voorgevormde bh's met een goede pasvorm. De nieuwe campagne foto's van Felina zijn anders dan anders. Niet meer enkel perfecte modellen met de 'juiste' afmetingen maar vrouwen met verschillende figuren en een prachtige uitstraling.

Over Felina

In 1885 wordt een korsetten fabriek opgericht in Duitsland (Bad Rappenau) met 10 medewerkers door dhr. Herbst. Dit was nieuw in Duitsland want korsetten kwamen vooral uit Frankrijk destijds. Vijf jaar later groeit het bedrijf al uit zijn voegen en verhuizen ze naar Mannheim, waar het hoofdkantoor nog altijd is gevestigd. In 1917 wordt de naam Felina geïntroduceerd en langzaamaan wordt Felina Lingerie een waar begrip. Na de oorlogsjaren krabbelt het bedrijf weer op en in de jaren 50 wordt er geëxporteerd naar meer dan vijftig landen. De groei zet door en vanaf de jaren 80 wordt er in eigen confectiebedrijven in Hongarije en Polen geproduceerd om aan de vraag te voldoen. Vandaag te dag horen zo'n 6.500 handelaren en 1.000 medewerkers tot de internationale Felina familie.

Nieuwe campagne

Terug naar de nieuwe fantastische foto's. Je ziet dat het bedrijf meegaat met de tijd en kiest voor een nieuwe koers waarbij iedere vrouw mag stralen in Felina lingerie. Kortom: de nieuwe campagne van Felina maakt ons blij! Want dit fijne merk is er voor iedere vrouw en dat straalt er nu ook vanaf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »