vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

21 februari 2022

Fancy for future

Stijlvol en duurzaam. Bij Mey gaat dat altijd hand in hand. De nieuwste campagne staat in het teken van "Fancy for future". Prachtige nieuwe lingerie, ondermode en nachtkleding van de beste kwaliteit zonder het milieu onnodig te belasten. Geen fast fashion maar focus op het goede leven.

Dames

'Hopetism' is het motto voor de nieuwste collectie en kenmerkt zich door sensuele kleuren met een luxe uitstraling. De kleur cosmo pink is de absolute eyecatcher voor dit voorjaar. Deze kleur roze springt eruit! De andere accentkleuren zijn galactic blue en salie groen aangevuld met pasteltinten zoals blossom en bailey.

Heren

Picture postcards staat centraal in de nieuwste heren collectie voor dit voorjaar. Het doet denken aan een album van favoriete plaatsen en bestemmingen waarnaar men zolang heeft verlangt. Inspiratie komt uit het verre oosten maar ook van dichtbij. Iedere short heeft als naam een plaats gekregen en ook boxershort Maastricht hebben we in onze selectie opgenomen!

Bij Mooi Eronder ben je aan het juiste adres voor al je Mey ondergoed. Ontdek ons zeer grote aanbod hier online. Wacht niet te lang want bij deze collectie geldt op=op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »