vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

6 september 2021

Enjoy

Een modieuze look voor thuis, om heerlijk in te ontspannen of in te werken. Maar ook geschikt om even snel de deur mee uit te gaan. Mey Enjoy is de perfecte homewear voor heren.

De succesvolle Enjoy serie komt in de basiskleuren licht grijs en donkerblauw. Een comfortabele lange broek met boorden, sweater met casual pasvorm en een vest met ritssluiting. Mix en Match je eigen set samen of combineer met een jeans.

Deze loungewear is gemaakt van heerlijk zacht materiaal van hoge kwaliteit. De modal (tencel) houdt je lichaam koel en droog. Deze vezels zijn zeer huidvriendelijk, duurzaam en zorgen voor een mooie glans. De combinatie met katoen zorgt voor een natuurlijk draaggevoel, de hele dag door.

Dit seizoen hebben we de Enjoy serie in trendkleur winter cherry. Deze warme, dieprode kleur is de musthave voor de herfst en winter. Wacht niet te lang want op=op. Verkrijgbaar als lange broek en sweatshirt met lange mouwen.

De maatvoering van de Enjoy serie van Mey werkt gemakkelijk met medium (maat 50), large (maat 52 en extra-large (maat 54). De serie heeft een casual pasvorm. Je kan de set compleet maken maar ook broeken of bovenstukken zijn ook los verkrijgbaar. Zo kun je ook verschillende maten combineren. En als je nog vragen hebt dan helpen we je graag verder!

Ontdek de homewear collectie van Mey voor mannen hier online bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »