vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

19 februari 2024

Een lentegevoel met de nieuwe Secrets kleuren

Naadloos ondergoed van Ten Cate

Nu de carnaval voorbij is richten we ons op de lente. We kijken uit naar stijgende temperaturen, langere dagen en frisse kleuren. Daarom zijn we zo blij met de nieuwe Secrets kleuren voor dit voorjaar. Deze mooie tinten bezorgen je meteen een lentegevoel!

Rasberry, mulberry en indigo

Ben je fan van de naadloze Secrets van Ten Cate? Dan mag je de nieuwe drie kleuren rasberry, mulberry en indigo niet missen! Verkrijgbaar in de modellen maxi, midi en 2way hemd. Ook hebben we high waist slips met mooi kant. Zo maak je je look helemaal compleet. De kleur rasberry is warm rood (framboos), de kleur mulberry is roze en indigo is blauw.

Slipdresses modal

Nieuw in onze collectie zijn de onderjurken van Ten Cate. Deze fijne slipdresses kun je onder je kleding dragen maar zijn ook zeer geschikt om in te slapen als nachthemdje. We hebben een variant met mooi kant bij de halslijn en een basic onderjurk zonder. Gemaakt van zeer zachte en soepele modal. Modal neemt daarbij ook nog eens goed vocht op (beter nog dan katoen). De smalle bandjes zijn verstelbaar en de lengte komt ongeveer tot op de knie.

Ten Cate Secrets bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder hebben we een ruime collectie Secrets dames ondergoed. Naast de tijdelijke seizoenskleuren rasberry, mulberry en indigo (op=op) hebben we ook vele basiskleuren zoals offwhite, donkerblauw, rood, zwart en meerdere nude tinten zoals almond, walnut, hazelnut en coconut. Ook in de modellen is de keuze groot te noemen. Midi slip, Maxi slip, short, spaghetti top, hemd met brede bandjes en shapewear. Bij Mooi Eronder bestel je gemakkelijk online en we versturen gratis vanaf €40. Ook ben je welkom in onze winkel in het centrum van Maastricht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »