vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

11 december 2023

Creamy Nougat

Poetry Vogue

De nieuwe kleur creamy nougat van Mey mag je zeker niet missen! Deze warme tint is perfect te combineren en eigenlijk zonde om onder je kleding te verstoppen. Stijl bijvoorbeeld de spaghetti top met een elegant broekpak voor een chique look.

Triangel bh

De populaire bh's zonder beugels van Mey zijn dit seizoen ook verkrijgbaar in de kleur creamy nougat. Deze padded bh  met elegant kant met bloemenmotief is prachtig om te zien! De triangel bh van Mey heeft een diepe V bij decolleté, bloemen kant en comfortabele elastische onderband. Ontdek onze bh's zonder beugel. Maak je set compleet met de bijpassende hipster.

Camisol

Prachtige Mey hemdjes heb je nooit genoeg! Deze elegante dames top in de kleur creamy nougat is gemaakt van soepel, glanzend materiaal van viscose. Het prachtige kant bij de V-hals en zoom maakt deze camisol helemaal af. De Mey Poetry Fame spaghetti top heeft een casual pasvorm, V-hals en verstelbare schouderbandjes. Ontdek ons ruime assortiment in dames hemden. De kleur creamy nougat is slechts tijdelijk verkrijgbaar, wacht dus niet te lang!

Poetry van Mey

De luxe Poetry serie hebben wij altijd in ons dames assortiment. Gemaakt van luxe, zachte materialen en afgewerkt met elegant kant. De Poetry is onmisbaar bij elke look. Of je nu stijlvol gekleed gaat voor een business look of juist casual met een jeans. Een ding is zeker, dit Mey dames ondergoed is eigenlijk zonde om te verstoppen onder je kleding. Bij Mooi Eronder mogen wij ons gerust Mey specialist noemen. Ontdek het ruime assortiment en bij vragen staan we altijd voor je klaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »