vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

9 augustus 2021

Coming soon

Hou onze site in de gaten want de nieuwe collectie komt eraan!

Vanaf 18 augustusonline op Mooi Eronder, de nieuwste ondermode van Mey, Felina, Anita en HOM. Alvast wat meer informatie over al het moois dat er gaat komen:

Mey

Het thema "Rising Phoenix" staat centraal in de nieuwe damescollectie vol met frisse kleuren. Duurzaamheid staat centraal bij dit Duitse top merk. Enkele kleuren zijn dark green, vintage blue en moss. De Night2Day serie is helemaal vernieuwd en wordt aangevuld met enkele leuke prints waaronder een trendy panterprint. Nieuw in ons assortiment is Mey Love Story en Mey bralettes uit de Poetry serie. Helemaal volgens de laatste mode.

Bij de heren collectie is de trendkleur voor 2021 de kleur winter cherry. Deze mooie rode tint zien we terug in de slips, boxershorts en nachtkleding. Ook hebben we weer leuke prints zoals een short met auto's in de Re:Think serie, gemaakt van organisch katoen. Een musthave is de chique heren pyjama Kalanti in antraciet met mooie print.

HOM

Dit Franse heren ondergoed merk haalt inspiratie voor de nieuwe collectie uit de jaren '70 en de eigen omgeving van Marseille. Leuke retro prints passeren de revue aangevuld met mooie geometrische opdrukken. Uiteraard hebben we van HOM ook weer enkele unieke shorts met transparant effect uit de Temptation lijn. Want met HOM is je ondergoed nooit saai!

Felina

Bestsellers in nieuwe kleuren bij Felina dit seizoen. De geliefde Choice serie komt in de kleur deep ocean. Zowel de spacerbh als de beugelbh met kant zijn tijdelijk verkrijgbaar in deze mooie donkerblauwe tint. Terug van weggeweest is de Joy bh met grafisch kant in de kleur pine green. En als nieuwe toevoeging hebben we de Secret Delight in nordic blue. Een nieuwe stevige bh met molded cup met mooi borduursel (let op want bij deze kleuren geldt op=op)

Anita

Na het succes van de Clara Art in de kleur berry komt deze bh opnieuw terug in ons assortiment maar nu in zwart/blauw. De leuke subtiele print geeft deze bh zonder beugel net dat beetje extra en een moderne look. Uiteraard hebben we van Anita ook nog altijd fijne basic beugelloze bh's en de geliefde sportbh met deltapad in twee kleuren.

Heb je vragen over de nieuwe collectie? Neem dan gerust contact met ons op!

En vergeet niet te noteren in je agenda: vanaf 18 augustus online te bestellen bij Mooi Eronder. Zoals altijd verzenden wij gratis vanaf €40 binnen Nederland.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »