vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

18 september 2023

Charlie Choe visits Lapland

Charlie Choe herfst/winter 2023

Een verse laag sneeuw, rode wangen en huskies die de slee voorttrekken. Charlie Choe heeft zoals ieder seizoen een nieuwe thema waar de inspiratie voor de kleuren en prints vandaan komt. Dit seizoen nemen we je mee naar Lapland.

Comfortabele nachtkleding voor dames

Dit trendy Nederlandse merk maakt geen saaie nachtkleding! Met opvallende prints, kenmerkende satijnen strik en gestreepte boorden combineer je de laatste mode met hoog comfort. Gemaakt van zachte stretch-katoen voor een optimale bewegingsvrijheid. Er zijn verschillende modellen: pyjama-sets met comfortabele brede gestreepte boorden zodat je kleding perfect blijft zitten, big shirt nachthemden met een ruime pasvorm en nachthemden met knopen.

Nieuwe collectie

IJsbloemen, sneeuwvlokken en poppetjes . Lapland staat centraal in de nieuwste Charlie Choe nachtkleding collectie. Ook de kleuren passen perfect bij het thema: donkerblauw, mint groen en terracotta bruin met roze accenten. Deze winter blijf je aangenaam warm met de nieuwste pyjama's en nachthemden van Charlie Choe. Verkrijgbaar in de maten XS tot XXL, maar wacht niet te lang want op=op.

Mooi Eronder & Charlie Choe

Al enkele jaren mogen wij ons trotse Charlie Choe dealer noemen. Wij vielen meteen voor de opvallende prints en originele thema's. Nachtkleding is soms erg klassiek en waarom zou je nachtkleding saai moeten zijn? We brengen veel tijd door thuis, zeker in de winter. Ook wordt er nog altijd thuis gewerkt. Daarom extra belangrijk om comfortabel gekleed te gaan maar modieus genoeg om de deur open te doen. Charlie Choe combineert de laatste trends met een perfecte casual pasvorm en zachte stretch-katoen.

Je bestelt bij Mooi Eronder gemakkelijk online en we versturen gratis vanaf €40. Wil je liever de collectie in het echt zien? Dat kan! Onze winkel Sarneel-Dessous vind je in het centrum van Maastricht, op loopafstand van het Vrijthof. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »