vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

23 november 2020

Tips Ten Cate

Haal gezelligheid in huis met Ten Cate


We zitten veel meer thuis de afgelopen weken. Om te werken, de sinterklaas intocht te kijken of om een heerlijke afhaalmaaltijd te nuttigen.

Maar hoe kom je deze dagen gezellig door? Ten Cate denkt graag met je mee en geeft tips hoe je het gezellig maakt thuis! Zorg er in ieder geval voor dat je jouw meest comfortabele kleding draagt en natuurlijk het fijne ondergoed van Ten Cate.

Tip 1:  Haal de leukste bordspellen uit de kast en speel gezellig een bordspel marathon met z'n allen. Wie heeft er de meeste potjes gewonnen aan het einde van de avond?

Tip 2: De feestdagen staan voor de deur en daarom is het juist een geschikt moment om mooie sinterklaas- en kerstversieringen te knutselen!

Tip 3: Met z'n allen in de woonkamer slapen? Leg alle matrassen in de woonkamer, trek op tijd de pyjama's aan, zet een leuke film op, pak wat lekkers te snoepen en ontspan.

Tip 4: Lekker gaan koken of bakken is altijd leuk om te doen. Zoek een recept voor koekjes, cake of brownies en ga samen de keuken in om het te maken. Uiteraard eet je het vervolgens gezellig samen op! 

Om de stemming er goed in te houden hebben we een fijne kortingsactie samen met Ten Cate! Je krijgt vanaf nu t/m 31 december 2020 20% korting op ALLES van Ten Cate. Geldig op alle basic multipacks voor dames en heren. En natuurlijk op de succesvolle naadloze Secrets serie, ook ideaal om cadeau te geven. Ontdek al ons dames en heren ondergoed van Ten Cate hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »