vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

12 september 2022

Bustiers

Op zoek naar een echt comfortabele bh? Overweeg eens een bustier! Deze zeer comfortabele bh's hebben geen beugels en zijn vaak naadloos afgewerkt. Zo kan je bustier, ook wel bralette genoemd, nergens snijden in je huid. De padding zorgt voor een mooi silhouette maar kan er ook gemakkelijk uitgehaald worden. Wij hebben verschillende bustiers in onze collectie van Mey en Anita. Zo is er vast een bralette die bij je past!

Anita Essentials Lace

Stijlvol en vrouwelijk met de nieuwste bralette van Anita. De comfortabele bustier heeft een luxe uitstraling dankzij het elegant gebloemde kant. Deze bustier heeft geen beugel, een lage uitsnijding op de rug en sluit met meerdere haakjes. De schuimcups dragen licht en ademend dankzij de fijne gaatjes in het schuim en kunnen ook verwijderd worden. Verkrijgbaar in de maten S t/m XL en in de kleuren berry of zwart.

Mey Second me

Optimaal comfort, niet zichtbaar onder je kleding: dat is de Mey Second me top. Deze zwarte bustier zonder beugels heeft brede schouderbandjes, ronde hals en draagt als een tweede huid. Dankzij de clean cut techniek is deze top zeer geschikt onder aansluitende kleding. Met de padding creëer je een mooi decolleté maar deze zijn gemakkelijk te verwijderen. Deze bustier heeft geen sluiting en trek je aan over het hoofd. Verkrijgbaar in huidskleur (cream tan) of zwart.

Anita Care Lotta en Lynn

Een van onze bestsellers van Anita: Lotta en Lynn. Basic bustiers met een optimaal draagcomfort. Lotta heeft geen beugel en heeft een soepele band. Deze bratop sluit op de rug met meerdere haakjes en de schouderbandjes zijn verstelbaar. De foamcups bieden steun maar kunnen ook verwijderd worden. Deze bustier is ook geschikt als prothesebh. Verkrijgbaar in de kleuren lotus (zacht roze), zwart en huidskleur. Ben je op zoek naar een bh met voorsluiting? Dan is Lynn de perfecte bustier voor jou!  Deze Anita bustier heeft een sportieve look met verstelbare, zachte schouderbandjes en sluit je aan de voorkant met een handige ritssluiting. 

Ontdek onze ruime collectie bh's zonder beugel online. Heb je nog vragen over onze collectie? Wij helpen je graag verder! Stuur ons gerust een berichtje en wij reageren zo snel mogelijk op je vraag. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »