vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

1 februari 2021

Business shirt

Het business shirt van Mey

Of je nu iedere dag een overhemd draagt of eenmalig onder je trouwkostuum. Je wilt er zeker van zijn dat je onderkleding daarbij de hele dag perfect zit. Geen vervelende zweetplekken of opkruipende stof. Kies daarom voor het speciaal ontwikkelde ‘Eronder hemd’ van Mey.

Dit unieke onderhemd is gemaakt van ademende stof: een combinatie van katoen, micro-coolmax en een beetje elastaan. De pasvorm is ook helemaal op je wensen aangepast. Mooi nauwsluitend, diepe V-hals en langer aan de achterkant. Door de innovatieve inzetten onder de oksels en bij de nek is er geen transpiratie zichtbaar bij je bovenkleding. Hierdoor ben je zeker van een fris gevoel, de hele (werk)dag lang.

Met het Mey Drunterhemd voel je je de hele dag zeker. Of het nu dagelijks op je werk is of op je eigen trouwdag. Dit heerlijke T-shirt zou iedere man in de kast moeten hebben!

Ontdek de opties van de Mey Dry Cotton Functional serie hier bij Mooi Eronder.  Kies voor het shirt in wit met diepe V-hals in de gewone variant, de slim fit of ga voor de kleur nude. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »