vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

30 mei 2022

Bruidslingerie

Wij zijn geen specialist op het gebied van bruidslingerie maar hebben wel prachtige setjes die perfect zijn onder je trouwjurk!

Onze tips:

  • Triangel bh uit de mooie Poetry Fame serie. Deze kanten bh zonder beugel met bijpassende hipster geeft je een luxe gevoel. De kleur champagne is hierbij perfect als bruidslingerie.
  • De naam van de Luxurious serie zegt het al: een en al luxe. Deze prachtige spacer bh heeft gladde cups en romantisch bloemenkant doorlopend in de onderband. Basic en toch romantisch. De perfecte combi onder je jurk,
  • Liever geen zichtbare bandjes? Dan is een multiway of strapless bh de oplossing. Deze praktische huidskleurige bh uit de Joan serie kun je op verschillende manieren dragen. Met gekruiste bandjes, als halter of zonder bandjes. De bh blijft dankzij de siliconen rand perfect zitten. 

Welk ondergoed kun je het beste dragen op je trouwdag?

Wil je dat je ondergoed niet aftekent? Kies dan voor naadloos ondergoed. Mey heeft in de naadloze slips van de Second Me verschillende modellen die je niet ziet onder je trouwjurk.Er zijn verschillende mogelijkheden: tailleslip, hipster, string of short.

Praktisch om te dragen is natuurlijk shapewear. Dit zorgt ervoor dat je bruidsjurk nog mooier uitkomt. Kies voor een tailleslip of hoge slip (tot onder je bh) voor een prachtig silhouet. En onze tip voor onder wit: huidskleur. Dit schijnt niet door onder je kleding.

Dus zeg: "Ja ik wil" in prachtige kanten lingerie van Mey en voel je een prachtige bruid!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »