vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 april 2023

Bralettes van Anita Essentials

Anita bustiers

Basic met een hoog draagcomfort. De Anita bralettes uit de Essentials serie dragen zeer comfortabel en zijn daarmee perfecte voor elke dag. Deze bh's zonder beugel zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een bralette die bij je past

Essentials bralette

Een cleane, moderne look met de Essentials lace. Deze bh zonder beugels tekent niet af onder je kleding dankzij de naadloze afwerking. De voorgevormde cups bieden een optimaal comfort en mooi silhouet maar zijn ook makkelijk eruit te halen. De cups hebben geen storende naden en de brede schouderbandjes snijden niet. Dankzij de sportieve snit met lage rug is deze bustier perfect onder veel kledingstukken. Verkrijgbaar in de praktische huidskleur of zwart. Een onmisbare basic!

Essentials lace

Voor een romantische look kies je voor de bralettes van Anita met luxe kant. Deze bh's zonder beugels dragen zeer comfortabel maar geven je een vrouwelijke look. De uitneembare cups zijn gemaakt van licht, ademend schuim die zorgen voor een mooie vorm. De bredere schouderbandjes blijven perfect zitten en de bustier sluit op de rug met haak- en oog sluiting. Verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder champagne, berry en antraciet. Een comfortabele bustier met stijl!

Essentials slips

Naadloos ondergoed mag niet ontbreken in je garderobe! De Anita Essentials zijn hierbij perfect. Deze onzichtbare slips komen in twee modellen: hipster en tailleslip. De hipster is een lager heupmodel en de tailleslip een hoger high waist model. Deze slips zijn gemaakt van zachte microvezel en dragen als een tweede huid. De kleuren passen perfect bij de Anita en Rosa Faia slips en zijn zelfs ook met print bij de Clara Art serie. Verkrijgbaar in twee maten: S/M en L/XL. Ontdek onze ruime keuze in basic slips hier online bij Mooi Eronder.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »