vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 augustus 2022

Bodydresses

Heb je een doorschijnende jurk? Dan is een onderjurk onmisbaar! Ook kan een jurk nog comfortabeler dragen met een onderjurk eronder. Vaak zijn jurkjes niet meer gevoerd en dan is een onderjurk, ook wel bodydress genoemd, onmisbaar.

Uit de Mey Emotion serie hebben wij soepel vallende onderjurken. Deze sluiten mooi aan rondom je lichaam en zorgen ervoor dat je bovenkleding nog mooier uitkomt. De materiaalcombinatie uit de Emotion serie maakt deze onderjurk uniek. Aan de binnenzijde zit ademende viscose en aan de buitenkant glanzende microvezel. Dit soepele materiaal is zacht en plakt niet. De smalle satijnen bandjes zijn verstelbaar. Ideaal want niets is zo vervelend als afzakkende bandjes. Ook kun je zo nog een klein beetje met de lengte van de jurk spelen.

Welke lengte onderjurk heb je nodig? Wij hebben twee lengtes in de bodydresses van Mey. De ene komt tot op de knie, en de ander tot over de knie. Welke het beste onder je jurk past hangt dus af van de lengte van de jurk. Ongeveer 5 cm boven je eigen jurk zou de onderjurk moeten eindigen. Zo voorkom je dat je onderjurk zichtbaar is. De langere onderjurk heeft zijsplitten aan de zijkant zodat je optimale bewegingsvrijheid hebt.

Welke kleur is het beste? Wij hebben een ruime keuze zodat er altijd wel een kleur is die bij je bovenkleding past. Zo kun je kiezen uit champagne/ivoor, donkerblauw, huidskleur (cream tan) en zwart. Onder een witte jurk adviseren wij altijd de kleur cream tan omdat deze niet doorschijnt.

Ontdek ons ruime aanbod aan onderjurken hier. En bekijk ook eens onze comfortabele onderrokken. De rok valt soepel en heeft een mooie aansluitende pasvorm. De tailleband is dun en zacht voor een optimaal draagcomfort. Door de stof van 100% viscose is de rok antistatisch en blijft hij de hele dag goed zitten. Maxima onderrok is verkrijgbaar in zwart of bailey (zachte huidskleur) van Mey.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »