vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

19 december 2022

Blijf lekker warm

Het is volop in het nieuws: zet de verwarming een graadje lager om energie te besparen. Hou houd je het lekker warm nu de winter eraan komt? Wij denken graag met je mee en zetten ons fijnste warme ondergoed voor je op een rijtje.

  • Comfortabel thermo ondergoed van speciale Viloft vezels die je aangenaam warm houden op koude dagen. Ten Cate heeft voor dames en heren comfortabele shirts met korte en lange mouwen en een warme lange legging. Verkrijgbaar in wit of zwart vanaf € 32.99.

 

  • Aangenaam warm maar wel elegant. Dat is de nieuwe Mey serie Silk Touch Wool, mooi afgewerkt met kant bij de halslijn en de mouwen. Gemaakt van wol en zijde, zo is je shirt niet alleen warm maar ook zijdezacht. Verkrijgbaar in de kleur zwart, voor € 69.95.

 

  • Nieuw in onze collectie is dit fijne dames hemd gemaakt van 70% scheerwol en 30% zijde. Zonder mouwen, ronde hals met satijnen glansrand en zonder storende zijnaden voor een optimaal draagcomfort. Verkrijgbaar in wolwit & zwart voor € 34.95. Ook verkrijgbaar in de populaire Exquisite serie van Mey voor dames zijn warme T-shirts, leggings of shirts met lange mouwen. Al deze modellen zijn aangenaam warm en gemaakt van wol met zijde. Dit voelt zacht op je huid en heel belangrijk: kriebelt niet!

Ons gehele aanbod in warme onderkleding vind je hier bij Mooi Eronder, de webshop voor al je basic ondergoed. Wacht niet te lang, want door de hoge vraag Heb je nog vragen over ons warm ondergoed voor dames en heren? Wij helpen je graag verder!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »