vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

24 april 2023

Blijf jij al op de hoogte?

Leuk dat je dit blog leest! Hier vindt je heel veel kennis en weetjes over de wereld van basic ondergoed. Maar er is meer! Wij versturen ook een wekelijkse nieuwsbrief die je zeker niet mag missen.

Iedere vrijdag

"Ik kijk iedere week weer uit naar jullie nieuwsbrief" Elke vrijdagavond ontvang je onze nieuwsbrief per e-mail. Hierin houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, geven we handige tips en een kijkje achter de schermen. Altijd al willen weten hoe een inkoopseizoen eruit ziet? Benieuwd naar de laatste acties waarmee je voordelig je favoriete ondergoed kan inslaan? Ontvang je graag handige tips en weetjes? Meld je dan snel aan!

Winnen

Wij vinden het leuk om kennis te delen maar zetten onze nieuwsbrieflezers ook graag in het zonnetje. Behalve dat je als eerste op de hoogte bent van onze events en marketingacties verloten we ook geregeld producten of goodiebags onder onze lezers. Hier hoef je alleen maar een berichtje voor te sturen en je maakt kans! Heel gemakkelijk, daar houden we van. 

Leer ons beter kennen

Wie zitten er eigenlijk achter team Mooi Eronder? Wij stellen onszelf graag aan je voor in onze nieuwsbrief. Zo leer je Jesse en Stephanie (en de rest van het team) beter kennen en ontdek je ook wat er allemaal bij het ondernemen in de wereld van lingerie komt kijken. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Kortom waar wacht je nog op? Meld je snel aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief van Mooi Eronder by Sarneel-Dessous. Uitschrijven kan uiteraard altijd onderaan elke e-mail en vrees niet, we spammen nooit! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »