vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

22 november 2021

Black Friday

Black Friday is een jaarlijks terug komend fenomeen eind november. Dit shopfestijn is overgewaaid uit Amerika en krijgt ook in Nederland steeds meer aandacht.

Bij Mooi Eronder hebben we in deze periode ook leuke deals op het gebied van ondergoed voor hem en haar. Met één belangrijk verschil: deze acties lopen langer dan alleen met het Black Friday weekend 26-27-28 november. Zo heb je ruim de tijd om je ondergoed collectie aan te vullen voor een voordeligere prijs.

Ben je op zoek naar onderbroeken met korting of voordelige multipacks. Check deze merken:

Uiteraard kun je ook altijd een kijkje nemen op onze dames sale pagina en heren sale pagina. Hier vind je altijd leuke koopjes met hoge kortingen van Mey, Schiesser, Felina, Anita, Charlie Choe, Janira, Mundo Unico en meer!

In onze winkel Sarneel-Dessous in Maastricht ontvang je tijdens het Black Friday weekend een speciaal couponboekje met vouchers die geldig zijn in 2022 om in te wisselen in onze winkel. Wil je deze graag ontvangen en doe je een bestelling op 26-27-28 november? Laat dat dan weten in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Dan sturen we er graag eentje met je order mee!

Heb je vragen over onze aanbiedingen en kortingsacties? Stuur ons gerust een email: [email protected] Wij helpen je graag verder! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »