vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

2 oktober 2023

Bietenrood, goud en olijf groen

Naadloos ondergoed in trendkleuren

Een van onze bestverkochte slips, de Ten Cate Secrets onderbroeken. Dit naadloze dames ondergoed is jaren geliefd dankzij de perfecte pasvorm én omdat ze niet te zien zijn onder je kleding. Verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. En daar hebben we weer prachtige nieuwe tijdelijke tinten aan toegevoegd

Herfst/Winter collectie

De nieuwe kleuren bietenrood, goud en olijf groen zijn dé nieuwste tinten voor dit seizoen. Warme herfstachtige kleuren die zeker niet mogen ontbreken in je collectie. Naast de basic naadloze slips en bijpassende hemden van de populaire Secrets serie hebben we ook prachtige kanten modellen. Deze slips en hemdjes uit de Secrets Lace lijn zijn prachtig en elegant dankzij het verfijnde kant. Slechts tijdelijk verkrijgbaar dus wacht niet te lang!

Voordelen naadloos ondergoed van Ten Cate

  • gemaakt van soepele, ademende polyamide blend
  • zachte flockafwerking zodat je ondergoed de hele dag perfect blijft zitten
  • zonder kriebelend wasetiket, dit is erin geprint
  • verkrijgbaar in vele modellen en kleuren
  • en zeker niet onbelangrijk: tekent écht niet af onder je kleding

Ten Cate Secrets bij Mooi Eronder

Stephanie van Mooi Eronder is al jaren fan van de naadloze slips van Ten Cate. En daarom hebben we hier ook een ruime selectie in. Ons bestverkochte model is de high waist tailleslip maar we hebben ook heupslip, shorts en bijpassende hemden. Ken je bijvoorbeeld het 2-way hemdje al? Deze kun je aan twee kanten dragen. De ene kant heeft een ronde hals en de andere een V-hals. Zo kun je precies afstemmen wat het mooiste onder je bovenkleding staat.

Ten Cate dames ondergoed bestel je gemakkelijk bij Mooi Eronder. Wij pakken je bestelling met zorg in (met een kleine verrassing) en verzenden gratis vanaf €40. Ook ontvang je altijd een track&trace code waarmee je je zending kunt volgen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de klantenservice.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »