vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

18 maart 2024

Bh's zonder beugel

Bh's zonder beugel

Denk je erover om een keer een beugelloze bh te kopen? Bij Mooi Eronder hebben we een mooi assortiment voor je samengesteld in bh's zonder beugel. Er is voor ieder wat wils! Van basic T-shirt bh tot luxe bralette met kant. Maar waarom zou je een bh zonder beugel dragen?

Voordelen beugelloze bh's

Wellicht heb je er nog nooit bij stil gestaan en koop je altijd een bh met beugel. Of misschien moet je vanwege medische redenen een bh zonder beugel kopen. Een ding staat vast; een bh zonder beugel biedt net zoveel steun. Belangrijk is wel dat je de juiste maat draagt! Alleen met een goed passende bh ervaar je optimale steun. Vaak hebben deze bh's bredere schouderbandjes. Ook wordt op deze manier de natuurlijke vorm van je borsten geaccentueerd. En dan nog het laatste voordeel, de beugel kan je wasmachine en bh niet ruïneren ;)

Soorten beugelloze bh's

Net zoals gewone bh's met beugel komen deze modellen zonder beugel in vele verschillende soorten. Welke het beste bij je past is persoonlijk. Draag je veel aansluitende kleding en wil je niet dat je bh aftekent? Kies dan voor gladde cups. Voel je je graag vrouwelijk en ben je dol op kant? Ook dan is er keuze genoeg.

Bh's zonder beugel padded

Voorgevormde bh's zonder beugel zijn perfect als T-shirt bh onder je kleding omdat ze niet aftekenen. Van Anita hebben we de fijne spacerbh Airita zonder beugel en van Mey de succesvolle Joan spacer bh. Deze cups zijn licht voorgevormd en zeer dun. Hiermee voel je amper dat je een bh draagt. Ook hebben we seizoenskleuren in de populaire triangel-bh's uit de Poetry serie met luxe kant. Let op; bij de Mey triangels wordt gebruik gemaakt van easy-sizing. De maat is niet je bh maat maar je kunt kiezen uit S-M-L.

Bh's zonder beugel niet-voorgevormd

Je kunt ook kiezen voor een non padded bh zonder beugel. Onze besteller is de Clara. Een comfortabele bh zonder beugel van anita since 1886 met bredere schouderbandjes. Verkrijgbaar in effen kleuren als perfecte basic voor elke dag. Maar ook in de Clara Art met een trendy print. Dankzij de gladde cups zijn deze beugelloze bh's ideaal onder elke outfit.

Bustiers zonder beugel

We hebben ook comfortabele Anita tops zonder beugel. Deze bustiers hebben een hoog draagcomfort, gemaakt van zacht materiaal en de cups zijn eventueel te verwijderen. De Lotta heeft een sluiting op de rug, de Lynn een rits aan de voorkant. Deze twee modellen zijn ook geschikt voor protheses. Van Anita hebben we ook comfortabele bustiers met een vrouwelijke look. De Lace Essentials: naadloos en met elegant kant en strikje afgewerkt. Verkrijgbaar in vele prachtige kleuren.

Beugelloze bh's bij Mooi Eronder

Heb je vragen over ons lingerie assortiment of twijfel je over het model? Neem gerust contact met ons op. Dit kan gemakkelijk door te bellen, mailen of appen. Stephanie denkt graag met je mee. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook onze winkel Sarneel-Dessous bezoeken. Deze lingeriewinkel ligt vlakbij het Vrijthof in Maastricht en is dé plek voor al je basic ondergoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »