vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

22 augustus 2022

Beauty of nature

Inspiratie haalt Mey dit seizoen uit de natuur. Betoverende landschappen, indrukwekkende valleien, prachtige zonsondergangen en de fascinerende dierenwereld. Al deze schoonheden verbinden ons met de natuur.

Respect voor de natuur en behoudt hiervan staat bij Mey hoog in het vaandel. Duurzaamheid is een van de belangrijkste speerpunten, al sinds de oprichting in 1928. De nieuwe collectie wordt dan ook opgedragen aan de natuur met als doel dat je zelf ook geïnspireerd wordt om vrij, uniek, sexy en sterk te zijn met de nieuwe musthaves uit de herfst/winter collectie. 

Dames collectie

Warme kleuren met oranje, rood en bruintinten staan centraal in de nieuwe, gewaagde collectie van Mey. Het thema Delicate Nature bekoort daarbij alle zintuigen. De bestsellers Amorous, Luxurious en Poetry zijn weer terug in de nieuwe kleuren zoals cinnamon, red pepper, dark lavender, espresso en liquorice brown. Warme kleuren die perfect passen bij de tijd van het jaar. Uiteraard maak je je set compleet met de bijpassende slips en hemdjes. Dezelfde kleuren zien we terug in de nachtmode en dan met name bij de luxe Lovestory serie. Opvallende trendy prints in combinatie met de zachtste materialen omdat alleen het beste goed genoeg is.

Heren collectie

Duurzame mode waarbij de beste kwaliteit gecombineerd wordt met de laatste trends. De Re:Think boxershorts zijn weer terug met leuke prints zoals bacon & eggs, sterren en eagles. We hebben weer een ruime keuze in nieuwe kleuren en prints uit de Mey Fashion serie waarbij de kleuren oxblood, neptune en stormy grey centraal staan. Heerlijk thuis ontspannen doe je met de vernieuwde Enjoy serie waar de tint safari green aan is toegevoegd. De eyecatcher pyjama Stars uit de duurzame Re:Think serie is een van onze favorieten. Deze trendy doorknooppyjama is alles behalve klassiek.

Ontdek onze nieuwste items hier online op Mooi Eronder. Heb je nog vragen over de nieuwste Mey collectie of mis je artikelen? Wij denken graag met je mee!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »